Leirit ja lomat 2017!

Leirejä ja lomia jokaisen makuun kartanomiljöössä! Tervetuloa meille!

 

2 Päivän hevostelut n. 250 € ( min. 4 hlöä- max. 8 hlöä ) TILAUKSESTA YMPÄRI VUODEN!

 Esimerkki ohjelmasta;

- Irti arjesta hevosista ja luonnosta nauttien! Molempina päivinä n. 4 h ratsastusta. Ensimmäisenä päivänä aloitamme askellajitunnilla, jonka jälkeen tilalla hevosten syöttö ja maittava keittolounas kaffeineen. Tämän jälkeen varustamme hevoset ja lähdemme n. 3h vaellukselle pysähtyen matkalla jätskille kyläkaupalle tai pulahdamme uimaan kuuman päivän sattuessa. Tämän jälkeen iltaohjelmana esim. saunomista ja grillaamista sekä mukavaa yhdessäoloa. Myös vesileppiksen kylpylä ravintoloineen 10 min ajomatkan päässä! 

Majoittuminen Kartanon vierashuoneissa. Oma huone lisämaksusta!

Seuraavana päivänä runsaan aamiaisen jälkeen varustamme hevoset, teemme pienen venytysjumpan hevosen selässä ja lähdemme vaellukselle kurjelammen laavulle, jossa paistamme makkarat kera muiden herkkujen!
Tilalle palatessamme .n 4-5 h vaelluksen jälkeen puramme hevoset varusteista, syötämme ne ja hörppäämme vielä kahvit kerraten päivien tapahtumia! Ja eikun tervetuloa testaamaan vaikka omalla kaveriporukalla! Ohjelma on räätälöitävissä ja elää vuodenajan mukaan. Talvella esim  umpihankilaukkaa taikka jäätölttiä, kuutamovaellusta unohtamatta :)

NYT LISÄMAKSUSTA MYÖS HIERONTAPALVELUT/ VENYTYSJOOGAA MEILTÄ PAIKANPÄÄLTÄ ESIM VAELLUKSEN JÄLKEEN!

 Varaukset soittamalla 040-5305232 tai sähköpostilla paanunpohja@gmail.com. Kyselyt myös alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Kesän 2017 leirit PÄIVITETTY! Varaa paikkasi!


Topar- leiri/5-8.6/ 4 päivää/ 320 €/ Laukkataitoisille yli 10- vuotiaile nuorille. 6 paikkaa jäljellä!

Leirikaste ja-kisat, täysihoito kotiruualla, majoitus kartanon vierashuoneissa, saunomista, uintia, retki vesileppiksen kylpylään huonolla ilmalla (omakustanteinen) , paljon ratsastusta kentällä ja maastossa ( yömaasto ja esteitä), askarteluja ja pelejä, ruokailua ja tarinointia nuotiolla, leffailta herkuilla. Teoriaa hevosenhoidosta ja käytännönharjoittelua toiveet huomioiden.

 

Alkeispäiväleiri- Gamli / 13-15.6 / 190 € 3 päivää/ 70 € päivä/ aloitteleville ja alle 10- vuotiaille lapsille. ( 8 paikkaa)

Ratsastusta kentällä ja lähimaastossa( mm. ratsastetaan hevosilla uimarannalle), hevosen hoitoa, oma hoitohevonen, leirikaste- ja kisat, lounas ja välipala jokapäivä, hevosaiheisia leikkejä ja askarteluja, paljon mukavaa puuhaa luonnossa eläinten kanssa ja tarinointia ja evästaukoja luonnonhelmassa.

 

Vinur- leiri 20-22.6/ 250 €/ Laukkataitoisille nuorille. ( 8 paikkaa)

Yövaellus ja yöuinti, kenttätunnit (videoidaan ja katsotaan yhdessä!), esteitä, leffailta herkkujen kera, tyttöjen hemmotteluilta jossa mm.tehdään virkistävät kasvonaamiot ja jalkakylvyt, majoitus kartanon vierashuoneissa kotiruualla, unohtamatta leikkimielisiä leirikastetta ja - kisoja. Nyt pidetään hauskaa kavereiden kanssa!

 

Smaralind- leiri  / 30.6-2.7/ 320 €/ Laukkataitoisille aikuisille. ( 6 paikkaa)

Askellajivalmennus, täysihoito herkullisine ruokineen tulen äärellä,piiitkät vaellukset hienoissa maisemissa,( mökki-ja) kartanomajoitus, venytysharjoitukset, virkistävät kasvonaamiot ja jalkahoidot, saunomista ( omat saunajuomat ;) ) ja uimista, viininmaistajaiset juustojen kera....aah mikä rentouttava loma Suomen suvessa ihanien karvapalleroisten kera :) Tähän voi myös lisätä hieronnan ammattilaisen toimesta esim leirin päätteeksi!!!

 

Loki- leiri/ 11-12.7/2 päivää/170€ / n 8-13 vuotiaille ratsastuksen alkeet osaaville lapsille ja nuorille ( 8 paikkaa)

Leirikaste, täysihoito kotiruualla, majoitus kartanon vierashuoneissa, ratsastusta kentällä ja maastossa ( ratsastetaan mm. uimarannalle hevosilla, uidaan ja paistellaan makkkarat), oma hoitoheppa, askarteluja ja pelejä, leffailta herkuilla! Teoriaa hevosenhoidosta ja käytännönharjoittelua toiveet huomioiden.

 

Vanhempi-lapsileiri -freyja 22-23.7/ kartanomajoituksella 320 €/ parivaljakko / Sopii myös aloitteleville heppähöperöille! ( 8 paikkaa)

Ratsastukset tason mukaan kentällä ja maastossa, leirikaste ja-kisat, pelejä, askarteluja ja hevosen hoitoa, täysihoito mm. eväsretki ja ruokailut ulkona grillaten/ kartanon kuistilla tai Paanun tuvassa, saunomista ja uimista. Ihanaa yhdessätekemistä!

 

 Varausmaksu on 50 € / hlö ,joka vähennetään leirien hinnasta! Varausmaksun voi suorittaa selvitettyään paikkatilanteen tilillemme FI46 1044 3000 2218 53, nordea.

Kaikkien leirien ja lomien hintaan kuuluu ALV , ohjaajan palvelut. sekä vastuuvakuutus. Suosittelemme asiakkaille tämän lisäksi omaa tapaturmavakuutusta!

 Varaukset sähköpostilla ensisijaisesti paanunpohja@gmail.com tai soittamalla 040-5305232( en aina pysty vastaamaan, jätä soittopuyyntö)  tai sivustolla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Tervetuloa huippukivoille leireillemme!