Tilan väkeä

Sóldögg-tamma, joka on luonteeltaan ihmisystävällinen, sympaattinen ja utelias. Omaa isot, hienot liikkeet ja reippautta ratsastettaessa. Miran vetohevonen vaelluksilla sekä kokeneempien ratsu :) Vinur orin emä.

Solttu. Miran vetohevonen ja kokeneempien ratsu. Osaa hyvin myös koulukiemurat ;)

Vinur frá Paanunpohja. Meidän ensimmäinen orivarsa. Isänä Landsmot konkari Vidir frá Prestsbakkaja emä Sóldögg.

Faida. 8-vuotias, super -suloinen ja fiksu tamma joka reipas ja rohkea maastoilija. Uskaltaa mennä ensimmäisenä ja vauhtia piisaa. Kenttähommat taitaa mutta osaa myös kertoa jos hommat ei maistu ;) Freyja varsan emä.

Faida

Smaralind fra Mariobrekku alias Santra. 8-vuotias nätti nelikäyntitamma joka reipas maastoilija ja osaava kentällä. Puhtaat askellajit. Laukka vahvin ja mieluisin askellaji !Järkipää vaikka luonnettakin löytyy. Toiminut myös ratsastusjousiammunnassa!

Rebbi ( suom. kettu) Nimestään huolimatta oikein kiva ja kiltti nelikäyntiruuna. Kapasitettikkaat ja miellyttävät askellajit. Tallin isoin issikka säkää vajaa 150 cm.

Topar. Suloinen 9- vuotias tölttikone jolle käy kaikki.. niin esteet, koulut, kuin askellajitkin. Maastossa mainio ja toiminut jopa ratsujousihevosena :) Myynnissä oikean ihmisen löytyessä kohdalle!

Freyja kesän 2016 tammavarsa

Hekla. 8- vuotias koulutusvaiheessa oleva 5- käyntitamma. Mukavan tasaiset liikkeet ja rohkea luonne maastoiluun. Oikea halinalle/ terapiahevonen maastakäsin, mutta kenttähommissa vielä raaka ja tarvitsee osaavamman kuskin viemään tätä eteenpäin. Myynnissä oikean ihmisen löytyessä kohdalle!

Terve!

Olen Mira Vänttinen, Paanunpohjan Tilan yrittäjä. Heppahöperö pienestä pitäen. Hevosurani alkoi pikkutyttönä Varkauden ratsatuskeskuksessa, jossa hoitelin hevosia ja talutin alkeisratsastajia sekä liikuntarajoitteisia. Myös oman kylän naapurin hepat tulivat tuolloin tutuksi. Tunneilla kävin satunnaisesti ja palkkioksi tallitöistä.
Väliin tuli taukoa opiskelujen ja paikkakunnan muutoksen takia reilut kymmenen vuotta.
Tässä välissä minusta tuli suunnittelija. Ensin graafinen-, sitten sisustussuunnittelija. Olinpa välissä visualistin hommissakin. Nyt olen pyörittänyt omaa suunnittelufirmaa Sisustustoimisto design-Sawottaa vuodesta 2009, tällä hetkellä suunnitteluhommat ovat tosin sivussa, koska olen myös kahden pienen lapsen äiti.
Omia issikoita on ollut 2011 vuoden alusta lähtien ja vuonna 2013 perustin myös Paanunpohjan Tila- yritykseni. Olen valmistunut yrittämisen ohella green care- hevostoimijaksi/ luonto-ohjaajaksi 2014. Olen käynyt Ypäjällä vammaisratsastusohjaajan peruskurssin ja valmistunut myös Centered riding- ohjaajaksi Erika Häkkisen ja kanadalaisen Sue Leffnerin opissa. Olen siis hyvinkin istuntapainoitteinen ohjaaja ratsastuksessa sekä suosin pehmeitä hevosystävällisiä apujen käyttöä.
 
Toivon tuottavani kaiken arjen kiireiden keskellä asakkailleni sekä iloa, että hyvinvointia eläinten ja luonnon avulla sekä tavoitteeni on myös se, että eläimet voivat toiminnassani hyvin.

Toimimme  1800-luvun lopun historiallisessa Haringinlahden kartanossa, joka miljöönä ainutlaatuinen.

Tilan väki toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi!